Arkadaşlar merhaba.
LG 40UB800V 4K UHD TV aldım.
Esasında cok bir sıkıntı değil ama bir miktar gecikme yaptığının farkındayım.(yarım saniye ya var ya yok)
1/8 oranında yavaşlatılarak kayıt ettiğim cift ekran performansı burada hissedilebiliyor
Monitor PC'ye DVI -> VGA donuşturucuyle bağlı (HKC monitorum VGA girişli cunku)
Sadece CS:GO gibi reflekse dayalı oyunlarda nadir zamanlarda sıkıntı yaratabiliyor.
TV'min ozelliklerinde 100hz saf tazeleme oranı 900hz de artırılmış sanal değerler olduğunu biliyorum yanlız bu gecikme durumu.
60hz lik HKC monitorumde daha az. Mouse'un imlecinin daha anlık haraket ettiğini hissedebliyorum.
Sorum şu. TV'yi oyun moduna getirdim, butun donanımsal goruntu duzeltmelerini ve Energy Saving modunu kapatıp tam performansta calışıtıyorum.
Sorunum HDMI kablomdan kaynaklı olabilir mi? TV'min teknolojisinden biraz eski ama kaliteli bir kablodur. Kutusu falan da olmadığı icin iceriğini bilemiyorum malesef.
Sorunumun kablodan olduğunu duşunduren sebep ise şu TV'yi 1080p kullanıyorum, 4K'ya cıkarınca inanılmaz yavaşlama geliyor ve 30hz 'in uzerine cıkamıyor.
Hal boyleyken bana onerebileceğiniz bir kablo var mı? Boşuna para sacmayalım durduk yere.
Teşekkur ediyorum.
PC'yi LG 40UB800V LedTV'ye Bağlayınca Gecikme Sorunu
Televizyon0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- PC'yi LG 40UB800V LedTV'ye Bağlayınca Gecikme Sorunu