Merhaba,

Uzun donemdir kendi odama televizyon arayışı icerisindeyim ve daha oncesinde 43" televizyon onerisi ile ilgili konu acmıştım. Ancak actığım konu, yeterli ilgi gorulmedi ve net cevap alamadım. Bunun uzerine yine butcemi ve kriterimi biraz daha arttırarak 50" televizyon almayı karar verip bu ayın sonuna doğru kesinkes alacağım. Kullanım amacı konusundaki kriterlerim yine bu konuda belirttim. Aklımda 3 model var ve maalesef yine kararsız kaldım:
Philips 50PUS8506 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Samsung Crystal 50AU8000 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce LG NanoCell 50NANO756PA 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Maalesef ki Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi "sozde" koklu mağazalardaki yetkili personellerden detaylı bilgi almak istediğimde hemen "satış/pazarlama moduna" devreye gecip yine sorularımın cevabını alamıyorum. En basitiyle 3 model arasında kaldığımı belirttiğimde; bana mağazdaki son urun olan TLC modelini onermeye calıştılar veya "bu modellerin arasında hicbir fark yok, direkt Grundig alın!" diye kakalamaya calıştılar. Dolayısıyla yine bir konu acarak sizden fikir almak istiyorum ve eminim aramızda bu konu ile ilgili uzman biri cıkacaktır.

Sormak istediğim sorular da şunlardır:
Akıllı televizyonlardaki işletim sistemleri olan Android, webOS ve tizen arasında hangi işletim sistemi onerilir? Neden? Aklımda olan 3 modellerin arasında hangisini tercih ederdiniz? Televizyonu Amazon gibi internety uzerinden almak mantıklı mıdır? Saygılarımla.