Samsung Crystal 50AU8000 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Samsung Crystal 50AU8000 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Vestel 50Q9900 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Vestel 50Q9900 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TV arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

En uygun F/P Samsung TV'lerden AU8000 serisini onerdiler benim de onceliğim bu TV ancak Vestel'in QLED teknolojisi ve JBL ses deneyiminin iyi olacağını varsayıyorum.
Arada yaklaşık 1200₺ fiyat farkı var Vestel daha uygun fakat Android olmadığı icin aklımda takıldı. Guncelleme ne kadar gelir gelse de uygulama gelir mi? Samsung daha iyidir diye duşunuyorum... Siz olsanız hangisini secerdiniz?

TV'den beklentim ekran ses deneyimi harika olması ve YouTube - Netflix bluetv amozonprime vb. yayın uygulamalarının desteği.