Herkese merhaba arkadaşlar. Gecen gun PS4 sipariş'i vermiştim. Yanında haliyle bir de TV almam gerekliydi. Salonda fazla vakit gecirmek istemediğim icin odama birde Sunny 42LD9000 3D FHD televizyon satın aldım.
Soruna gelelim; 3D film ve 3D video izleyemiyorum. Kumandada 3D tuşu yok. Menuden 3D modlarından "Side by side" top bottom fpr ve 2D 3D - 3D 2D secenekleri mevcut.
Elimdeki gozluk FPR panel gozluk, televizyonun yanında verdiği gozluklerden. İşin garip kısmı salondaki televizyonda FPR gozluk ile video ve film izleniyor. (Samsung EU 55H6270ASXTL televizyon). Benim yapamadığım bir ayar mı var anlıyamadım.
Bilgisayarı televizyona bağladım, NVIDIA stereoskopik 3D ayarı ile ayar yaptım ve 3D test videosunu izledim ve calışmıştı. 3D goruntu sadece test videosunda geldi resmen.
Elimde 10'a yakın Blu-Ray film var. Bunları PS4 ile izleyebiliyorum. 3D olarak icerideki televizyondan izleyebiliyorum ancak elimdeki televizyon ile hic bir şey yapamıyorum. USB belleğe atsam da ps4 ile acsamda surekli aynı 2 tane goruntu geliyor yan yana. FPR gozluk olduğu icin bunların half SBS olduğunu oğrendim. Galiba fpr gozluk ile izlenmiyor. Ama işin garip yanı tek ekran olup ic ice gecmiş goruntuler de izlenmiyor. NVIDIA Test videosu sadece adam akıllı acabildim. Onun haricinde hic birşey yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sunny 42LD9000 3D İzleme Sorunu
Televizyon0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- Sunny 42LD9000 3D İzleme Sorunu