Herkese merhaba,
Problemim biraz karışık ama elimden geldiğince sade şekilde anlatmaya calışacağım.
Benim 10 yıldır kullanmış olduğum bir Dell marka laptopum var. Cift ekran kartlı olanlardan hem Intel var hem de AMD Radeon HD 8730M.
Ekran cozunurluğu 1336 X 768.
Bu laptopla yine 10 senedir kullanmış olduğum LG FHD TV ile hicbir problem olmadan HDMI kablo ile sorunsuz şekilde kullanabiliyordum.
Artık bir guncellemeye gideyim ekranı buyuteyim deyip A101'den Nordmende marka NM58351 58" 4K TV satın aldım.
Direkt HDMI kablo ile bağladım ama goruntu alamadım. Sonra biraz karıştırdım ayarlardan falan derken goruntuyu zar zor alabildim.
Ama asıl sorun o zaman başladı ne zaman ki YouTube veya Netflix gibi video iceren bir siteye girsem şak diye TV'deki goruntu gidiyor.
Hicbir şekilde video izleyemiyorum TV uzerinden.
Aklıma gelen ilk şey TV'nin ekran cozunurluk ve Hz değerleri ile PC'nin uyumsuz olması gibi geldi.
İkincisi de onceki LG TV ile kullanırken goruntu ayarlarında 1 ve 2 diye PC ve TV ekranını iki ayrı ekran gibi algılıyordu PC.
Şimdiki TV'de goruntu varken 1L2 olarak tek ekran olarak algılıyor.
Radeon surucusunu indirdim orada da bir ayar bulamadım. Intel ayarlarını biraz karıştırdım ama cozum bulamadım.
Biliyorum biraz uzun ve karmaşık anlattım ama cozum onerisi olan varsa yazarsa cok sevinirim. Yoksa o kadar para verip aldığım TV boşa gidecek.
HDMI ile Nordmende TV'de icerik izlenmiyor
Televizyon0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- HDMI ile Nordmende TV'de icerik izlenmiyor