Merhaba arkadaşlar. Televizyon alacağız fakat ben omrumce televizyonla alakası olmayan biri olduğum icin cok bilgim yok.
6000-6500 TL arası televizyon onerisi diye fazlaca konu var forumda fakat ya benim almak istediğim olculerde oneri yok ya da konu eski olduğu icin o tarihte onerilen televizyonlar 15 bin TL falan olmuş. O yuzden guncel konu acma gereği duydum.
Regal 55R754U 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon - PttAVM.com Regal 55R754u 55" 139 ekran televizyon şu an hem butceme uygun hem de ihtiyaclarıma uygun gozukuyor. Fakat sormadan sipariş vermek istemedim. Yardımcı olabilecek, televizyondan anlayan biri var mı?
Kriterlerimiz cok basit, televizyonda indirilebilir oyun veya oyun konsoluyla oyun oynanmayacak, harici hoparlor kullanılmayacak, tarayıcıya girilebilecek, populer platformlara girilebilecek, telefon ve bilgisayarı kablo kullanmadan televizyona aktarabileceğiz. Zaten coğu akıllı televizyondaki temel ozellikler aslında fakat Regal'in bu modelinde Dolby teknolojileri, ses kalitesi, bir tık ucuz olan Onvo, sunny, saba gibi markalardan cok daha iyi olduğunu ve aynı zamanda televizyonun daha hızlı calıştığı, guc tuketiminin daha duşuk olduğunu duydum. Regal'i tavsiye eder misiniz veya tavsiye edebileceğiniz bu butceye uygun başka marka model var mı?
6000-6500 TL arası 55" 140 ekran televizyon onerisi
Televizyon0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- 6000-6500 TL arası 55" 140 ekran televizyon onerisi