Merhaba.
Yatağımın hemen ayak ucumun bitiş kısmında duvar var. Bu davara asacağım bir televizyon istiyorum.
Bilgisayarımdan HDMI kablo cekip 2. monitor gibi kullanacağım ve kablosuz gamepad ile sanki konsoldaymış gibi oyun oynayacağım. Bazen de dizi/film izleyeceğim. Normal uydu kanalları bağlı bile olmayacak yani.
Gereken bilgiler/kriterler şu şekilde;
* Hemen ayak ucumda olacağından ve alanım kısıtlı olduğundan cok buyuk cihazlara gerek yok. Hem alan hem maliyetten tasarruf ediyorum boylece.
40-42-43 inch (102-110cm) boyutlarında olmalı.
* Surekli PC ’ye takılı olacağından işletim sisteminin yavaş olması cok da muhim değil. Sac baş yolduracak kalitesizlikte olmasın yeter. Cok lazım olursa da Mi Stick ’im var onunla kullanırım. Yani Android ozelliği benim icin cok cok muhim değil.
* Konsol kafası oyun oynayacağımdan 50-60Hz ’lik bir ekran yeterli olacak. 120 ’lerin vs. maliyetleri acayip ucuk zaten de, yine de belirtmiş olayım.
* RTX 3060 kullandığımdan 4K ’da zaten guzel bir performans almam mumkun değil. O yuzden FHD gayet kafi. Tabi cok FP bir 4K var ise neden olmasın.
* Benim icin en onemli şey elbette goruntu kalitesi. Pencerenin hemen yanında olacak tv. Oyle bir OLED performansı beklemiyorum elbette bu butcede ancak iş gorsun işte, kimse camur gibi ekrana bakmak istemez neticede.
Ben bu durumda yaptığım araştırmalarda şu iki modeli buldum;
Hi-Level HL43DMN13 43" 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV
https://www.hepsiburada.com/hi-level-hl43dmn13-43-109-ekran-full-hd-android-smart-led-tv-p-HBCV00001DNXI2?magaza=ibilisim&url_src=ios-product-detail
Prime Uyeleri icin gunun fırsatı: Grundig 40 GFF 6930 A Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Grundig 40 GFF 6930 A Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Bu ikisi hakkında, soylediğim koşullarda, goruşleriniz nedir, daha iyidir diyebileceğiniz onerileriniz var mıdır?
Teşekkurler.
4000 TL Oyun/Medya İcin Televizyon Onerisi
Televizyon0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- 4000 TL Oyun/Medya İcin Televizyon Onerisi