Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 hafta once hediye olarak Vestel bayisinden bir kahve makinesi aldık. Hediye olduğu icin acmadık, gecen gun goturup verdik kutudan bir cıkardık Vestel yazması gereken yerde Medion yazıyor. Muşteri hizmetlerini aradık konuştuğumuz kişinin bilgisi yoktu konu ile ilgili. Urunun kodunu verdi, cihazın altındaki etiket ile tutuyor, altta bulunan etikette de Vestel'in adı yazmakta zaten. Urun kutu uzerindeki resmi ile mağazada incelediğimiz urun birebir aynı, "Medion Coffee Machine" olarak arattığımda ise Amazon Almanya sitesinde urunun birebir aynısını da gordum. Markayı araştırdığımızda Alman markası olduğunu oğrendik ve Lenovo'nun bir yan şirketi olduğu yazıyordu. Acaba bu urunun Vestel ile bağlantısı nedir bilen var mı? Urunu alıp ustune kendi markasını yazdırma işi geldi gibi bana, uretim esnasında sanki Vestel yazan kapak yerine Medion yazan kapak takılmış gibi. Urun birebir olduğu icin cok sorun yapmadık fakat herhangi bir garanti durumunda başımıza iş acar mı bu konu hakkında Vestel'den bir geri donuş alamadık. Siz biliyor musunuz acaba Medion ve Vestel arasında nasıl bir bağlantı var? Bugun almış olduğumuz şubeyi de arayıp soracağım bakalım.