Abajur icin ampul almak istiyorum, goz almayacak, odayı tamamen aydınlatmayacak derecede bir ampul arıyorum. Loş ve yeterli bir ışık olması lazım. Ders calışırken veyahut kitap okurken kullanıyorum onceki ampul patladı. Butce 25 TL.

Abajur bu;

Pino Abajur Gri Abajur Modelleri kategorisindeki Pino Abajur Gri urune goz atın | Koctaş
www.koctas.com.tr

Benim bulduğum, ancak verdiği ışığın fazla mı olduğunun anlamadığım modeller.
Bu var, 6500 kelvin renk sıcaklığı varmış, bu parlaklığı mı belli ediyor bilmiyorum.
Philips LED Classic 60W A60 Filament Ampul, 6500 Beyaz Işık, E27 Normal Duy, Dim Edilmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Philips LED Classic 60W A60 Filament Ampul, 6500 Beyaz Işık, E27 Normal Duy, Dim Edilmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr

Bu da ustteki modele tasarım olarak fazlasıyla benzer ancak 2700 kelvin renk sıcaklığı var.
Philips LED Classic 60W A60 Filament Ampul, 2700 Sarı Işık, E27 Normal Duy, Dim Edilmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Philips LED Classic 60W A60 Filament Ampul, 2700 Sarı Işık, E27 Normal Duy, Dim Edilmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr

Bir de bu var, bu da 2700 kelvin.
Philips LED Classic 40W B35 Led Mum Filament Ampul, 2700K Sarı Işık, E14 İnce Duy, Dim Edilmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Philips LED Classic 40W B35 Led Mum Filament Ampul, 2700K Sarı Işık, E14 İnce Duy, Dim Edilmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr