Digiturk tarafından dolandırıldım
Uydu Teknolojileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Uydu Teknolojileri
- Digiturk tarafından dolandırıldım
-
17-10-2022, 17:27:070212'li bir numaradan arandım ve TurkNet'den aradıklarını soyledir son zamlardan sonra cok şikayet aldıklarını ve Digiturk'le ortak bir kampanya hazırladıklarını soylediler. 99 TL olan TurkNet faturamı eğer Digiturk uyeliği alırsam 1 yıl taahhutlu 39 TL'den kabul edersem 50 TL'ye ineceğini Digiturk'le beraber toplamda 89 TL odeyeceğimi soylediler. Ben de onayladım ve birkac dakika icinde uyelik icin Digiturk'un arayacaklarını soylediler. dedikleri gibi arandım Digiturk tarafından 39 TL'den kabul ettim gelip kurulum yaptılar. Sonra icime bir kurt duştu, TurkNet şikayet hattını aradım dedim boyle bir kampanya var mı boyle bir şeyin olmadığını TurkNet'in sadece tek kampanyası olduğunu ve bu şekilde cok şikayet aldıklarını soylediler. Dedim TurkNet'in adını nasıl boyle kullanıyorlar bir şey yapamadıklarını itibar etmemem gerektiğini soylediler ama coktan kurulum olmuştu. Sonra Digiturk'u aradım şikayet oluşturdum ısrarla muşterisi temsilcisine nasıl boyle bir şey yapabiliyor bu Digiturk diyorum bir şey diyemiyor sadece şikayetinizi oluşturdum size donecekler diyor. Ve iptal icin de kullandığım gunun bedelini ayrıca 80 TL de kurulum ucreti istiyorlar. Allah bunların belasını versin...