Merhaba. Oğrendiğim kadarı ile oturduğum apartmanda bir Turksat uydusu yok. Salondaki televizyonda Digiturk var, odam ise salondaki televizyona yaklaşık 10 metre uzaklıkta.

Sadece olimpik sporları takip etmek istiyorum. Ve bunu 60 FPS goruntuleme hızında yapmak istiyorum (kanalların web yayınları 30 FPS oluyor, tenis topunu takip ederken bile gozlerim yoruluyor)

Sizce benim icin en pratik yol/yontem nedir? Kafamda şu tip secenekler var;

1- Digiturk'den yan oda paketi almak. (bunun icin neye ihtiyacım var bilmiyorum. Ekstra bir kablo cekmek gerekir mi? Bu da tadilat mı demek.

2- Apartmana Turksat uydu/canak taktırmak. Hic ama hic bilmediğim konular. Nasıl oluyor hicbir fikrim yok, internette de hicbir bilgi bulamıyorum.

3- ethetnet kablosu cektirip Turkcell tvplus bağlatmak apartmanda Superonline altyapısı var, fakat yayın kalitesine guvenemiyorum. İnternetten izlerken aldığım kaliteyi alacaksam hicbir anlamı yok.

4- D-Smart fakat bunun icin de Turksat uydusu gerekiyormuş. D-Smart muşteri hizmetleri oyle soyledi. E o zaman da ikinci şıkka geri donmuş oluyoruz her turlu.

~

Fikir ve onerilerinize sonuna kadar acığım. En kolay yoldan nasıl TRT spor yıldız izleyebilirim?