Gunaydın dostlar, Adobe Premiere Pro uzerinden kendimi klonlayarak diyalog iceren bir video yapmak istiyorum. Daha once insan klonlama işlemi iceren bir cok video kurgusu yaptım fakat hic bu kadar diyaloglu bir kurgu yapmamıştım. Videoda benden 3 tane olacak. Birisi gitar calacak, diğeri kitap okuyacak ve oburu de ders calışıyor olacak. Gitar calanın hic repliği yok. Gitar calan kişi 10 saniye kadar gitar caldıktan sonra kitap okuyan kişi gitar calan kişiye sessiz olması icin sinirli bir şekilde uyarıda bulunacak. Hemen sonrasında ders calışan kişi gitar calan kişiye "Benim yaptığım şey roman okumaktan daha daha onemli, lutfen sessiz ol." tarzında bir uyarıda bulunacak. Daha sonra kargaşa olacak ve kitap okuyan kişiyle ders calışan kişinin lafları birbirinin ustune binerek gurultulu bir tartışma ortamı oluşturacak. Senaryo kabaca bu şekilde fakat sırayla diyalog yapmam gerekiyor. İcimden sure tutarak yapmaya calıştım fakat hem videoya yansıyor hem de senkron tutmuyor. Cekimi de tek başıma yapmak zorundayım. Bunun zamanlamasını en basitinden nasıl ayarlayabilirim sizce? Yardımcı olursanız cok sevinirim.