Pınar Ozdemir, henuz 30 yaşındaydı. Yıllar once ilk evliliğini yaparak Almanya'ya yerleşen genc kadın, bir sure sonra, kendisinden bir de erkek cocuk dunyaya getirdiği kocasından ayrılarak Turkiye'ye dondu. Ardından İzmir'e yerleşen genc kadın, uc ay once ise boya-badana işleriyle uğraşan kendisinden 14 yaş buyuk Mehmet Ozdemir ile tanıştı. Bir sure sonra da Ozdemir ile hayatını birleştirdi. Ancak cok gecmeden karı koca arasında şiddetli gecimsizlik başgosterdi. Aradığı mutluluğu bu evliliğinde de bulamayan Pınar Ozdemir, bir ay once, "Ben yapamayacağım, boşanalım" diyerek evi terk etti. Ancak eşinden boşanmaya yanaşmayan Mehmet Ozdemir, onceki gun eşini arayarak konuşmak istediğini soyledi.
HALK LİNC EDECEKTİ
İkili onceki akşam Kordon'da buluştu. Fakat cok gecmeden hararetli bir tartışma patlak verdi. Tartışmanın buyumesi uzerine ise Mehmet Ozdemir belinde taşıdığı bıcağa sarıldı. Gozu donmuş koca, karısını goğsunden ve sırtından tam 15 kez bıcakladı. Pınar Ozdemir aldığı yaralara kanlar icinde yere yığıldı. Olayı goren cevredeki vatandaşlar da Mehmet Ozdemir'e saldırıp linc etmek istedi. Bu sırada devriye gezen polis ekipleri duruma mudahale ederek, zanlı kocayı son anda ofkeli kalabalığın elinden kurtardı. Polisin cağırdığı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Pınar Ozdemir icinse artık cok gecti. Talihsiz kadın tum cabalara rağmen kurtarılamayarak genc yaşta hayatını kaybetti. Ondan geriye ise, olay yerinde sedyeye konulurken objektiflere takılan "hayata son bakışı" kaldı. Aldığı darbeler sonucu hafif yaralanan Mehmet Ozdemir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra Cinayet Buro Amirliği ekipleri tarafından gozaltına alındı.