İstanbul ’un Esenyurt ilcesinde bir grup şahıs, ellerinde bıcak ve silahlarla, alacaklısı oldukları adamın Selahaddin Eyyubi Mahallesi ’ndeki evine gitti. Şahıslardan biri, eve cıkarak adamdan borcunu istedi ancak olumsuz cevap aldı. Bunun uzerine taraflar arasında tartışma yaşandı. Tartışma sokağa taşarken, borclu olan şahsın ağabeyi, evinin balkonundan karşı tarafın otomobiline ateş actı. Kavgada otomobilin camlarının kırıldığı oğrenilirken, sıkılan kurşunlardan biri sokaktaki pencereye isabet etti. Olay sonrası şahıslar kayıplara karışırken, durum polis ekiplerine bildirildi. Kavga ile ilgili emniyet guclerinin calışmaları suruyor. Esenyurt ’ta alacak verecek kavgası kamerada ViDEO Şahıslardan birinin yakını olan Mahmut Cesur, olanı biteni İHA ’ya anlattı. Cesur, “4 kişi, arabayla sokağa gelmişlerdi. Benim damadım da ‘Ağabey, siz gidin ve ben sizin paranızı gondereyim ’ demiş. Ben o sırada kahvehanedeydim. Sokaktaki komşum beni aradı ve sokakta kavga olduğunu soyledi. Arabanın camını kırmışlar, lastiğini patlatmışlar. Şahıslar kacıp gitmişler. Karşı tarafta yaralanma durumu var mı bilmiyorum ama biz de yok. Bir komşumuzun camına mermi isabet etmiş. Sokağa silahla gelmişler. Ellerinde bıcakla gelmişler ve tehdit etmişler. Bir kişinin elinde bıcak, diğerlerinde ise silah varmış.” dedi.