Merhaba, eken H9R aksiyon kamerası siparişi verdim ve dun elime ulaştı fakat bir sorun veya benim sorun bildiğim bir şey var. Şarj gostergesi bozuk. Şoyle anlatabilirim, şarj gostergesi kameranın ana ekranın sol altında 4 satırdan oluşuyor. İnce cizgileri belli, en alttaki kısım belirli bir şekilde yeşil iken ust kısımlar beyaz. İlk başta şarjı yok sandım cunku yedek bataryayı takmıştım fakat gece boyu şarjda kalmasına rağmen şarj gostergesi sabah yine aynıydı. Ana bataryayı taktığımda gostergenin yine aynı olduğunu gordum, az once aklıma geldi ve uygulamasını indirip kamerayı bağladım ve ne goreyim, uygulamada sol ustte batarya şarjı dolu gozukuyor. İki bataryayı da denedim ikisi de dolu gozukuyor. Sizce kameranın ekranındaki gosterge bozuk mu veya normali boyle tek renk ben ilk defa aldığımdan mı yanlış biliyorum.

Not: Şirkete N11 uzerinden yazdım. Daha cevap gelmedi ve uzun sure gelmeyip oyalarlar vs diye sizlere danışmayı tercih ettim. Arızalı ise geri gondereceğim.

Cozuldu: Pil gostergesi yukarıdan aşağı değil soldan sağa doğru azalıyormuş. Şarj gostergesi ise şarj dolu olsa bile şarj oluyor olarak gozukuyormuş.