Unlu DJ Tiesto'nun dun akşam Dunya Ticaret Merkezi'nde verdiği konserde Narkotik Timleri 20 kişiyi gozaltına aldı.
Konserde uyuşturucu bulunduran ve satmaya calıştığı ileri surulen 20 kişi emniyete getirilirken şuphelilerden 13'unun uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.
Bu 13 kişi emniyette yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Atina Olimpiyatları acılış seremonisindeki performansı ile yaklaşık 4 milyar izleyiciye ulaşarak dunya muzik ve olimpiyat tarihine gecen Tiesto, dunya turnesi kapsamında İstanbullu hayranları ile buluştu.
"In Search Of Sunrise" - 2007 Dunya Turnesi cercevesinde İstanbul'a ilk kez canlı şov yapan Tıesto'yu yaklaşık 10 bin Turk hayranı izledi.
"In Search Of Sunrise" adını verdiği albumunun ilk dunya turnesine cıkan Tiesto, Yeşilkoy'deki Dunya Ticaret Merkezi Parkı'nda muzikseverlerin karşısına cıktı. Şova saatler kala DJ'in hayranları alana akın etti.
Sanatcı, yaptığı şovla Turk hayranlarından tam not aldı. Saatlerce muziğin ritmine uyarak dans eden gece mudavimleri, coşkulu anlar yaşadı.
Sabahın ilk ışıklarına dek devam eden şovda, gencler cılgınca dans etti. Yoğun ilgi gosterilen konserde, sadece Hollandalı DJ'i gormek icin İstanbul'a gelen İranlı genc kızlar da vardı.
İranlı hayranları 24 yaşındaki Aynaz ve 20 yaşındaki Delaram Ahadian adlı kız İranlı kızkardeşler, "internette gordum. İstanbul'daki arkadaşlarımıza soyledik. Onlar biletimizi aldı. Bizde dun İstanbul'a geldik. Bir hafta kaldıktan sonra İran'a doneceğiz. İran'da Tiesto'yu herkes biliyor. Herkes O'nun hayranı" diyerek duygularını dile getirdiler.
Tiesto’nun yaklaşık 5 saat suren konserinin biletleri, 80 YTL’den başlayan fiyatlarla satıldı. Konserin, sahneye gore daha yuksek ve ayrı bir platformdan izlemek isteyen muzikseverler icin satışa cıkarılan "VIP Loca" bilet fiyatları ise 245 YTL'den satıldı.
Basın toplantısına katılmadı
Şov oncesi duzenlenen basın toplantısına sanatcı katılmadı. Saat 21.00'da duzenlenmesi acıklanan basın toplantısı salonunda 22.30'da acıklama yapan yetkili, sadece basın mensuplarından ozur diledi. Tiesto'nun basın toplantısına gelmeme nedenini ise acıklayamadı.
Tarkan, Tiesto'yla yan yana
Megastar Tarkan'ın son albumundeki "Pare Pare" şarkısına remiks yapan Tıesto, şarkıyı ilk defa İstanbul seyircisiyle paylaştı. Konserde Tarkan da Tiesto'nun misafiri olarak yer aldı.
Fakat bu goruntuleri de basın mensuplarının cekmesine izin verilmedi. Tiesto Tarkan ile işbirliğini icin "Gecen sene benim burdaki şovum sırasında Tarkan kulise gelip konserimi cok beğendiğini soyledi. Birlikte calışmak istediğini soyledi. Daha sonrasında kendi albumunu gonderdi. Bende "Pare Pare" adlı parcayı beğendim ve o parca uzerine calıştım. Cunku o parcanın temposu benim calışmam icin uygundu.
Parcanın sozlerini anlamamama rağmen, parcanın ritmi beni heycanlandırdı. Tarkan gerek Turkiye gerek Avrupa'da cok meşhur bir sanatcı. O yuzden isimlerimizin bir arada olması cok guzel" dedi.
Tiesto'nun takma isimleri
2008 Olimpiyatlari'nin acılış seremonisi icin sipariş edilen muziklerin produksiyonunu gercekleştiren ve Hollanda Kralicesi tarafından "şovalyelik" unvanı verilen Tiesto, gecmişte bircok takma isim kullandı, bunlardan en cok bilineni DJ Tiesto oldu.
Son eserlerinde "DJ" etiketini de kaldırmasıyla kısaca Tiesto olarak bilinmeye başladı.
Adını en cok Delerium parcası Silence remiksi ve yeni romantik akımının Amerikalı bestecisi Samuel Barber’ın unlu klasiği ‘Adagio for Strings’ yorumuyla duyurdu.
Ses ve ışığın birlikteliğini sahneye yansıtan, gittiği her ulkede izlenme rekorları kıran DJ Tiesto, performanslarını gorsel bir şolen eşliğinde dinleyicilerine sunuyor.
Haberx
Tiesto'nun konserine uyuşturucu baskını
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Tiesto'nun konserine uyuşturucu baskını