Bu Build'ler bu Hero'lara nasıl olmuş? Caitylin ozellikle canı yukselmesi icin ilahsindiren ve omurga kıran sectim. Desteğe guvenmiyorum ve arada soloda takılmak icin kullanıyorum.

Zed ve Shen Build'ini denemedim. Nasıl olur sizce bunlar? Asıl sorunum canımın yetmemesi. Sırf bu yuzden can ve hasar sağlayan itemler secmeye calıştım.

Kule ittirmeyi cok yaparım. Ama asıl amacım 3V1 tek olduğum savaşlarda kazanabilmek. Zırh ile yarar eyvallah ama can lazım bir yerde. Acıkcası daha henuz kendime hah bu diyebileceğim bir Hero bulamadım

Shen sevdim ama Build'ini beceremediğimden hasar vuramıyorum cok fazla. Zırh cok kasmak istemiyorum cunku W yeteneği zaten hasar gormesini engelliyor. Bana hasar verecek hitem olması yeterli.

Sett bayağı uzun sure oynadım ama ondan sıkıldım. 95 macım var onda. Acıkcası başlarda zevkliydi ama surekli arada kalıp olme durumundan dolayı artık sıkmaya başladı. Hele şu stun atan Hero'lara sinir oluyorum. Ama Morgana'yı sevdim acıkcası.

Morgana'yı 2 item SG 3 item YG kassam acaba ne etkisi olur ve ona gore bir oneri yapar mısınız?

1 ayı gecti oyuna başlayalı tam irem mantığını otutturabilmiş değilim.

Dosya Ekleri Screenshot_2022-04-29-20-18-16-780_com.riotgames.league.wildrift.jpg 119 KB · Goruntuleme: 78

Screenshot_2022-04-29-20-18-14-762_com.riotgames.league.wildrift.jpg 110,6 KB · Goruntuleme: 69

Screenshot_2022-04-29-20-18-13-082_com.riotgames.league.wildrift.jpg 109,5 KB · Goruntuleme: 65