LoL ust koridor şampiyon onerisi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- LoL ust koridor şampiyon onerisi
-
17-10-2022, 12:29:35Normalde mainim SUP. Gold elodayım. Duzgun ADC 3 oyunumdan 1'inde geldiğinden dolayı artık SUP oynamayı bıraktım. Autofill ADC'lerden bıktım. Bu yuzden ust koridora başladım. Sadece kulelere oynamak amacıyla Sion'la başladım ama gecenlerde karşımdaki mundoyu feedledim. Takımım cok iyi olmasına rağmen fed mundoyla baş edemediler ve oyunu kaybettik. (yani sırf benim yuzumden oyun gitti) bundan dolayı Sion defterini kapadım. Yeni şampiyonlarım Teemo ve Kayle. İki şampiyonu da cok sevdim resmen bağımlılık oldu. Ama bu iki şampiyonuda durdurmayı biliyorlar. Orneğin ilk secim bende oluyor diyelim. Teemo'yu gorur gormez alıyor malp işi bitiriyor. Kayle alıyorum, Jax'la işi bitiriyor. Yani demek istediğim Teemoya/Kayleye karşı ne alınması gerektiğini cok iyi biliyorlar. Karşımda counter varsa koridorumda ustunluk kuramıyorum. Takımımızdaki mid de kotu ise otomatikman oyunu kaybediyoruz. Sorum ise şu. Kime karşı ne alınmalı millet bunu nereden biliyor? Tum şampiyonları bilmek istiyorum. Mesela Nasus'a karşı ne alınmalı? Fiora'ya karşı ne alınmalı? Camille'ye karşı ne alınmalı? GP'ye karşı ne alınmalı? Garen'e karşı ne alınmalı? Mundo'ya karşı ne alınmalı? Shen'e karşı ne alınmalı? Renekton'a karşı ne alınmalı? Son olarak Morde'ye karşı ne alınmalı. Cok uzun oldu biliyorum ama ustun oyun bilginize ihtiyacım var. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler.