İki adam konuşmak icin karşı karşıya geldiler. Ama "karınla yattım, kızınla da yatarım" sozu kan doktu!
Bursa'da boşandığı karısının, internette chat yaparken tanıştığı komiser sevgilisi Murat Kacar'ı 3 kurşunla olduren 10 cocuk babası Sıddık A. (57), "Amacım oldurmek değil, evimi kurtarmaktı" dedi.
Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kasten adam oldurmek" sucundan hakim onune cıkan Sıdık A., eşiyle, babasından kalan maaşı alabilmesi icin anlaşmalı boşandığını iddia etti.
Tum mal varlığını da karısının uzerine yaptığını soyleyen Sıddık A., ancak karısının tanıştığı komisere evini verdiğini oğrendiğini, bunu konuşmak icin komiserle buluştuğunda olayın yaşandığını savundu.
"KARINLA YATTIM KIZINLA DA YATARIM"
Oldurduğu Murat Kacar ile buluştuklarında kendisinden bira almasını istediğini anlatan A, "Ben de 'Sen nasıl bir adamsın?' dedim. Daha sonra bana ağza alınmayacak kufurler ederek, 'Karınla yattım. Kızınla da yatarım' diye bağırıp kafa attı.
"AMACIM OLDURMEK DEĞİLDİ"
Karşı koymak istedim. Silahımı cıkarttım. Ağzına mermiyi vermek istediğim sırada tutukluk yaptı. Boğuşmaya başladık. Bu sırada silah ateş aldı. Benim amacım oldurmek değil, evimi kurtarmaktı. Kazayla oldu" diye konuştu.
KOMİSERİN EŞİ ŞİKAYETCİ OLDU
Oldurulen Murat Kacar'ın eşi Hulya Kacar ise sanıktan şikayetci oldu. Duruşma ertelenirken, Murat Kacar'ın eşi Hulya Kacar ile Sıddık A.'nın yakınları arasında adliye onunde cıkan tartışmayı polis yatıştırdı. Hulya Kacar, kocasının anlatıldığı gibi biri olmadığını belirterek, sonuna kadar mucadele edeceğini one surdu.
Oldurulen Murat Kacar, Bilecik'in Golpazarı ilcesinde gorevliyken olaydan 3 ay once dolandırıcılık soruşturması kapsamında acığa alınmıştı.
AHT
Karınla yattım kızınla da yatarım!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Karınla yattım kızınla da yatarım!