Dota 1'i saymıyorum Dota 2'ye gectikten sonra 2. elim Crystal Maiden ile 29'du sanırsam. Ardından Baratrum ile her yere koşturmaktan 31 oldurme ile gecmiştim. Yıllar sonra bir rekor daha kırdım pek bir şey değil ama benim icin şu an şaşırdığım bir şey oldu. Tam 1 yıldır hic bir oynamayınca insan o eski el kabiliyetini kullanamıyor. Eskiden iyi oynardım tutarlı oynardım. Kotu el olsa bile az olurdu. Şu an oyuna başlayalı yaklaşık 1 hafta oluyor. Steam indirimleri ile birlikte de bir kac oyun indirdim. Her neyse bu bir hafta cok kotu oynadığım eller oldu, cok iyi değil ama iyi oynadığım eller oldu, normal eller oldu. Eskiye gore kotu ama elim alışıyor.

Bir de ben bu hafta hep random oynadığım icin diğer modlarla uğraşmadım. Yetenek cekilişi diye mod gelmiş. Tıklayınca pro oyuncuların girmesi onerilir gibisinden diyor. Dedim ''sen kime ne diyorsun'' girdim.

Liken + BKB tek yoldu. Bende o yoldan gittim. Sonuc ortada:

35 oldurme sayısı ile bu da yeni bir rekor oldu. Yarın random oynamaya devam... Bu bir ay elim alışsın oyuna azcık.

Aldığım yetenekler:

Thirst(Bloodseeker yeteneği) Glaives of Wisdom(Silencer yeteneği)............ 35 oldurmenin hakkını veren yetenek. Zaten Silencer normalde de iyi oldurme sayısı yapar. İyiyse gorduğunuz gibi oyunu da kurtarır. Cold Feet(Ancient Apparition yeteneği) Shadow Dance(Slark ultisi)

Rekor filan varsa paylaşın gorelim. İcimizde ne cevherler var da biz gormuyoruz belki de...

Skor belki bazılarınıza kucumsenecek gibi gelebilir ama ben cok nadir goruyorum 30 ustu oldurme sayısı yapan. Ondan rekor sayısı diye bir şey başlattım gidiyor. Bakalım bu skoru ne zaman gececeğim. Oyun biterken oldum o kotu oldu. Krepler aldı ana binayı.

Takımıma gelecek olursak hepsinin oyunun ortalarına doğru olsa bile 0(sıfır) oldurme 5 olum gibi skorları vardı. O zaman yenilgiyi kabullendim neredeyse. Levellerine aldanmayın. BKB kasmadan once karşı takımda ne var ne yok bana dalıyordu. Başarılı da oluyorlardı. Ben oldukten sonra takım felc zaten. Birisi adamların ustunden kacmaya calışıyor(oluyor). Gerisi savaşarak oluyor. Daha yeni oynadım dota profilimi bulup girin izleyin. Belli bir sure sonra indirip izlenmiyor.

Yalnız yetenek cekilişi gercekten bir noktada zorlaşıyor. Cunku siz onun yeteneklerini biliyorsunuz ama farklı bir yetenek atınca beyin duruyor bir an. Kimde ne var bakıyorsunuz. Biraz karışık ama guzel.