Alman'a dayağın bedeli ağır
14 Temmuz 2008 Pazartesi 13:46
Yaşlı Alman'ı doverek ağır yaralayan Turk genci icin ağır bir hapis cezası aldı. Alman nişanlı karara isyan etti.

Almanya'da emekli bir Almanı doverek ağır yaralayan ve bu yuzden 12 yıl hapis cezasına carptırılan Turk genci Serkan A'nın Alman nişanlısı, Serkan A. ile cezaevinde evlenmek istediğini soyledi.

Serkan A'dan 1 yaşında kızı olan Natascha W, Bild gazetesine yaptığı acıklamada, ''Onunla cezaevinde evlenmek istiyorum. Tum bu olup bitenlere inanamıyorum. 12 yıl. O zaman kızımız Samira 13 yaşında olacak. Serkan'ın intihar etmeye calışmasından endişe ediyorum'' diye konuştu.

Natascha W, Serkan A'yı cok sevdiğini ve kendisini bu kotu zamanda terk etmeyi duşunmediğini kaydederek, ''Ona şu sıralar en cok, kızına her zaman cok iyi bakacağımı bilmesini sağlayarak yardım edebilirim. Dışarı cıkana kadar onu bekleyeceğiz'' dedi.

Serkan A. ve Yunanlı arkadaşı Spyridon L, 20 Aralık 2007 tarihinde Munih kentindeki bir metro durağında kendilerinden sigaralarını sondurmelerini isteyen 76 yaşındaki emekli bir Almanı doverek ağır yaralamıştı. Olay, bir guvenlik kamerası tarafından cekilen goruntulerin yayınlanması uzerine Alman kamuoyunda buyuk yankı ve tepki uyandırmıştı. Serkan A. (21) 12 yıl, Yunanlı arkadaşı Spyridon L. (18) de 8 yıl 6 ay hapis cezasına carptırılmıştı.