Fark ettiniz mi bilmiyorum. Bu oyuna başlayan ve oynayan herkes inanılmaz bir şekilde bağımlısı oluyor. Birkac gundur Kuzenimin ısrarıyla bircok internet kafe'ye gittik.
Bfme oynamaya fakat şunu gordum ki kac tane internet kafe gezdim tam olarak bilmiyorum. Hepsinde ama hepsinde hemen hemen herkes Lol oynuyor hatta bir tanesinde kafenin sorumlusu masayı acamıyor lol oynamaktan bizi bekletiyordu.

Ben bu oyunda amator bir oyuncuyum fakat benim dahi gunlerimi sabahtan akşama hatta aynı gunun gecesini bu oyunda gecirdiğimi bilirim ve artık mouse'u tutmaktan surekli ara vermeden maclara katılmaktan bileğim ve elin ust kısmı feci ağrı verdiği biraz sallayıp devam ettiğim gunleri biliyorum. Sonunda birkac gun once oyunu bilgisayarımdan kaldırdım. Onca oyun satın almama rağmen ucretsiz bir oyunu oynamakta anlamsız ama bağımlılık olunca...

Şuan itiraf etmeliyim bazen geri yukleyesim dahi geliyor hatta daha once bircok kez silip tekrar indirdiğimi tekrar silip tekrar indirdiğimi bilirim. Boylece her ay adil kullanım kotasını aşıyordum...