Merhaba. Ben bu zamana kadar LoL oynarken hep normal maclar atmışımdır fakat artık dereceli sahasına girmek istedim. Girme isteğim takımıma daha eli yuzu duzgun insanların gelmesini istemem, her macı kendi başıma taşımak veya 20 dakika uzatmaktan sıkıldım. Her neyse.
İlk dereceli maclarımı attım ve bronz 2 gibi liglerdeyken karşıma birkac kez ismi kendi icinde kafiyeli gibi duran, İngilizce bir isimmiş gibi tamamıyla sallanmış bir hesap geldi. Orneğin ismine "portialnna" diyelim. Bu adamlar her zaman macı taşıyorlar, hicbir zaman olmuyorlar ve macı 25 dakikanın altında bitiriyorlar. Sonrasında hesaplarını kontrol ediyorum, 30 seviye olana kadar giriş botta atılmış maclar bulunuyor. Ki giriş botu ara sıra gorev icin oynadığımdan biliyorum, giriş botta oynayan kendileri değil bir tur yapay zeka. Yani 30 seviye olana kadar bir yapay zeka oynuyor, 30 seviye olunca da adam devreye giriyor ve derece mi kasıyor?
Amacları nedir? Derece kasıp hesap satmak mı? Yoksa bu adamlar script falan mı? Birkac kez karşıma geldiler, şu an dereceli atarken kazanınca 20'li lp alırken kaybedince 5 lp kaybettiğimden dolayı bu macları hep şanssızlık olarak gordum fakat vakit kaybı gibi geliyor. Şu anda gumuş 4'e cıktım ve yine de karşıma bu tipler kesinlikle gelecek.
Bunlardan korunmanın bir yontemi yok mu? Birini raporlasam oteki diğer mac geliyor, sonra mac gecmişlerinde kaybetmiş oldukları oyunlara baktığımda da karşısına kendisi gibi bir smurf geldiğini goruyorum. Komik bir durum.
LoL'de gelen kişilerin smurf olduğunu nasıl anlarım?
Online Oyunlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL'de gelen kişilerin smurf olduğunu nasıl anlarım?