Son zamanlarda Ezreal icin cok populer olan bir build. Aşağıda:

Bu build'le %35 cooldown reduction (bekleme suresi azalma) geliyor. Zaten surekli skill kullanmayı olanaklı kılan bir build. Skill ya da duz ataklarınız level'a gore gercek hasar veriyor (Spirit of the Elder Lizard). Muramana sayesinde bol bol mananız oluyor, mana hasara cevriliyor. Iceborn Gaunlet sayesinde skill kullandıktan sonraki atağınızı guclendiriyorsunuz ve gayet iyi bir alan yavaşlatmasına sahip oluyorsunuz. Blade of the Ruined King'le ataklarınız karşıdakinin canından vuruyor. Last Whisper da %35 armor penetration (zırh delme) veriyor. Build, ismini de itemlerin renginden alıyor

Bu build'i iki kere denemek icin girdim ama oyun uzamadı, tamamlayamadım item'leri o yuzden pek yorum yapamayacağım ama oyunun başında Spirit of the Lizard almanın etkili olduğunu soleyebilirim. Mobafire'daki şu build'i hazırlayan kişi de oyunun sonunda az hasar verdiğini, oyunun ortaları icin iyi bir build olduğunu soyluyor. Bu build'i kullanacaksanız verim almak icin surekli skill kullanacaksınız.

Bunu yapmak yerine yine pek cok kişinin yaptığı gibi bu listeden Spirit of the Elder Lizard ve Iceborn Gaunlet'ı alıp devamı klasik AD Carry build'i olarak alınabilir. Trinity Force onerilen item'lerde ama şahsen Trinity yerine Iceborn oneriyorum Ezreal icin.

Blue build'i deneyip oyun sonu hasarı icin yorum yapabilecek varsa okuruz