Belcikalı kız icin harakiri yaptı
15 Temmuz 2008 Salı 14:50
21 yaşındaki Belcikalı turiste aşık olan genc dehşet sactı.
MUĞLA'nın Bodrum İlcesi'nde tanıştığı 21 yaşındaki Belcikalı Elisia Guddbet'ten aşkına karşılık bulamayan 23 yaşındaki T.F.G. dehşet sactı. Eline gecirdiği bıcağı 3 kez karnına saplayan genc, hastanede tedaviye alındı. Belcikalı kız, "Arkadaşlığımızı yanlış anladı. Reddedilince deliye dondu. Benim icin hayatını tehlikeye atmasına gerek yoktu" dedi.
İstanbul'dan 3 arkadaşıyla birlikte Bodrum'a tatile gelen T.F.G., barda tanıştığı Belcikalı turist Elisia Guddbet'e aşık oldu. Belcikalı kız ile 3 gun boyunca Bodrum'da gezip dolaşan, plajda ve diskoda zaman geciren Turk genci T.F.G., dun gece otogarda aşkını itiraf etmeye karar verdi. İlanı aşkına red cevabı alan T.F.G., cılgına dondu. Belcikalı kızın arkadaşlarıyla birlikte otogardan ayrılmaya calışması uzerine iyice ofkelenen genc, belindeki bıcağı cıkarıp intihara kalkıştı. Tehditler ve kufurler savurup bıcağı 3 kez karnına saplayan T.F.G. otogarda dehşet sactı. Elisia'nın gozunun onunde kanlar icinde yerde kalan genc, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Karnına birkac dikiş atılıp taburcu edilen ve gozaltına alınan T.F.G., "Ona aşık oldum. Bana olan duygularından da emindim ama bir anda değişti. Aşkımı reddedince kendimden gecip boyle bir cılgınlık yaptım. Biraz da alkolluydum" dedi.
Poliste ifade veren Belcikalı turist Elisia Guddbet ise "Arkadaşlığımızı yanlış anladı. Birkac gun Bodrum'da arkadaş grubumuzla gezdik eğlendik. Hepsi bu kadardı. Ama bana aşık olmuş. Reddedilince deliye dondu. Benim icin hayatını tehlikeye atmasına gerek yoktu. Bu tatsız olayın ardından tatilimi bırakıp Belcika'ya doneceğim" diye konuştu