Oyunda niye zor Hero'lar nerf yerken kolay Hero'lar bu kadar guclu? Mesela Yasuo gibi LoL'un en zor carlarından olan Hero'nun Q'su neredeyse duz vuruşla aynı vuruyor? Normalde skiller duz vuruşdan cok daha guclu olmalı? Tek hesapta oynasam 10M Yasuo vardı ama bir ustalık seviyesi bile kilit olan 2, 3K Jax'ı bırak vs de almayı canının %10'unu bile alamadan tek yiyorum. Q E yapıyor oldum. Zaten Master'de sağ tık atarak 1V5 penta atıyor ama Yasuo'yla onu yapmak cok zor, tek hatan da oluyorsun kassan bile.

Mesela normalde Yasuo minyonlarla Master Q attıktan sonra Master'i surekli kayıp oto atak atmasını engelleyip kiteleyebilir de ama o kadar kırılgan ki direkt tek Q'ya tek yiyor. Zaten Master Q attıktan sonra Yasuo bir minyona kayana kadar canı %20 kalıyor, sonra da Master alıyor zaten.

Bir de mesela midde Dari'ye karşı oynuyorum Dari'yi eziyorum koridorda. 0 5 Dari bense 5 2 falan. Sonra dari tekrar vs icin geliyor ben de dalıyorum ona ve Darius hemen beşlik alıyor ve R atıyor sonra da tek yiyom zaten. Yasuo Zed gibi Hero'lar zor ama gucsuz Master ve Jax gibi kolay Hero'lar da cok guclu, bu adaletsizlik değil mi? Zor Hero'ların daha guclu olması gerekmiyor mu? LoL'un en zor carı Yasuo en gucsuzu de Yasuo. O zaman Yasuo niye var oyunda? 10M Yasuo olsa da 2K Jax'ı almak imkansız.