Evet bu başlık altında en cok korktuğunuz ve size tehlikeli gelen Top 5 şampiyonu sıralayacağız. 5'den fazlasına gerek yok, konu cok dolmasın istiyorum. Ve, nedenlerini de acıklamanızı rica ederim.
(Akali, Twitch, Mordekaiser, Shen gibi OP şampiyonları yazmazsanız sevinirim, cunku onlar herkesin kabusu. Burada iyi oynandığı taktirde korkulan şampiyonlardan bahsediyoruz.)
Numara 5: Soraka
Bu celimsizden neden mi korkuyorum? Cunku oyun başı silahı elinde tutan Soraka'dır. Kafası calıştığı taktirde yanına Range Skill Spam'layabilen bir şampiyon alır. Oyun başı size zehir olur Minion'lar. Oldurmeyi bırakın, yaklaşamazsınız bile, kastırmaz.
Numara 4: Cho'Gath
Gercekte yavrusunu almak istediğinizde bir aslan nasıl bir hareket sergiliyorsa, Cho'Gath'da aynısını yapıyor. İcine girdiğinizde parcalanıyorsunuz, alan Stun'ı ve Silence'ı cok tehlikeli, Team Kill alabilecek bir kabiliyete sahip.
Numara 3: Teemo
Ben onu oldurmekten bıktım, o bana Miss attırma Skill'i kullanmaktan bıkmadı. Cok hızlı koşuyor, yakalama ve kacma becerisi harika. Mantarları cok guzel bir Anti-Gang kaynağı. Miss attırma ozelliği ise, DPS'leri oyundan kaldırıyor.
Numara 2: Blitzcrank
Bir coğunuz kucumsuyorsunuzdur bu şampiyonu eminim. Fakat Gang yapabilme becerisi cok yukarıda. Olum gibi bir şey bu... Elinizden gelen hic bir şey Blitz varken etki etmiyor.
Numara 1: Rammus
Kesinlikle yenişemediğimiz bir meslektaşım. Oyle cok Armor'u var ki... Oyle cok atağı var ki... O kadar sağlam Disable yapıyor ki... Teke tek atarken de, takım savaşı cıkarırken de.. Gercekten korkuyorum Rammus'tan.
Tehlike Arz Eden ve Korktuğunuz Champion'lar.
Online Oyunlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Tehlike Arz Eden ve Korktuğunuz Champion'lar.