On Aylık Bebek Aclıktan Bir Deri Bir Kemik Kaldı....
Şu Ramazan ayında bizler her akşam ceşit ceşit yemekler yerken turkiyenin ve dunyanın bir cok yerinde aclıktan bir deri bir kemik kalan insanlar var..

Mersin’de sokaklarda dilencilik yapan bir kadının Afrika ulkelerindeki ac cocukların gorunumunu andıran on aylık oğlu, polis tarafından alınıp ambulansla gonderildiği hastanede tedavi edildi.
İşlek caddelerde dilencilik yapan uc aylık hamile Emine Balkar’ın (30) kucağındaki bebeğin aşırı zayıf ve bitkin olduğunu fark eden bir kişi, durumu polise bildirdi. Bunun uzerine Balkar’ı bulan polis, besinsizlikten kemikleri sayılan on aylık İbrahim icin ambulans cağırdı. Balkar, cocuğunun elinden alınacağı korkusuna kapılarak ağlamaya başladı ve bebeğini sağlık ekiplerine vermek istemedi. Bu sırada fenalaşan Balkar’ın tansiyonunu yine olay yerinde bulunan ekipler olctu. Sağlık ekibinin sorduğu sorulara guclukle cevap veren ve oğluna yardım eli uzatılmasını isteyen Balkar da tedavi icin ambulansa alındı.
Goturulduğu Toros Devlet Hastanesi’nde beş saat gozetim altında tutulan İbrahim’in ac ve hasta olduğunu belirten Emine Balkar, “Eşim coplerde kÂğıt ve naylon toplayarak gecimimizi sağlamaya calışıyor.
Her zaman iş olmuyor, aclıktan olmemek icin ben de dilenmeye başladım. Başka carem yok” dedi. Tedavinin ardından İbrahim, annesi Emine Balkar’a teslim edildi.