Oncelikle kızanlar olacaksa şimdiden kusura bakmasınlar yetti artık. Ben ve arkadaşlarım o kadar emek veriyoruz heist icin. 1 lvl adam gelip heistin sonunda oyundan cıkıyor. Başka bir ornek vereyim mesela Prison Break heistinin plane setupundasınız o setup en iyi kurumayla yapılıyor arkadaşlar aractan ateş edeceksiniz. Bu cok kolaylaştırıyor gorevi o yuzden soyledim. Belki arabası yoktur yeni başlamıştır diye kuruma aracıma alıyorum. Adam inatla aractan inip roket atmaya calışıyor.
Attığı roketler tutsa yine iyi, hepsi arabaya geliyor iptal oluyor soygun. Şimdi bana demeyin lutfen yeni başlamış olabilir diye. Ben de yeni başladım ama gidip insanların soygunlarını mahvetmedim oğrenmeye calıştım. Bir de şu hile olayı var. Ben PS 3'te oynadığım icin hile menu kullananlar orada cok. Para kasmak icin kullanabilirsin ama lutfen insanları rahatsız etmeyin. Kendi kendime takılıyorum adam beni serverden atıyor. Boyle bir şey var mı ya?
Adam beni oyundan atma yetkisine nereden sahip olabiliyor acaba? Hadi bunu gecelim. Bazı insanlar var tam delirmelik. Adam bana yabancı bir şey yazıyor. İngilizce olanları anlıyorum ama diğer dilleri bilmiyorum. Adam buyuk ihtimal hileci olduğu icin aynı mesajı 100000000 kez gonderiyor. Abartmıyorum gercekten boyle. Mesaj sesinden kafam ağrıdı artık. Adamın yanına gidip roket atıyorum adam olmuyor. Oyun resmen CS:GO olmuş. Hani anlıyorum yeni gorevleri, aracları, ucakları vs. getirmiyorsunuz ama bari hileciler icin bir guncelleme getirin.
GTA 5'te 1-20 seviye arası olup heistlere katılanlar
Online Oyunlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- GTA 5'te 1-20 seviye arası olup heistlere katılanlar