Battlefield 3 adlı oyunda "campaign" moduna girerken herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. Fakat herhangi bir Battlefield 3 sunucusuna giriş yaparken "Could not join server (1)" hatasıyla karşılaşıyorum.

Eklemek istediğim ve bu hatayla bağlantılı olabilecek başka bir durumdan da soz etmek istiyorum.
Oyunu yuklediğim gun acmaya calıştığım zaman hicbir turlu oyuna girmiyordu.
"Campaign" moduna girerken "initializing" yazısında bekletiyor, bir sunucuya bağlanırken ise "joining server" yazısında bekletip hicbir hata belirtmeden kapatıyordu.
Bu sorunun cozumu;
"C:ProgramDataElectronic ArtsEA ServicesLicense" dosyasının icinde bulunan tum "dlf" uzantılı dosyaları silmekti. Bunu yaparken 3 tane "dlf" uzantılı dosyayı da kaldırdım. "campaign" moduna girip tekrardan o dosyalara bakınca 1 tane olduğunu gordum ve bu dosyanın ismi şuydu "71067.dlf"
Bağlantılı olabileceğini duşunduğum icin paylaşmak istedim.

Windows 10 Home (64 Bit) kullanıyorum.

"Could not join server (1)" hatasını giderebilmek icin denediğim cozumler ise şunlar;
- Zaten yuklu olan tum "Microsoft Visual c++" uygulamalarını kaldırıp yeniden kurmak. "2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015-2019" iclerinde 2017 yoktu.
- "Microsoft .NET Framework" adlı dosyaları kontrol etmek.
- Oyunun dosyalarını doğrulamak.
- Farklı tarayıcılarla denemek "Mozilla, Opera, Chrome ve Microsoft Edge"
- "Punkbuster" 3. parti bir uygulama. Otomatik olarak kuruluyor ve birkac kere kaldırıp yeniden kurdum.
- "Smart port forwarding" programından bir takım işlemler yapmak. Bu maddeyi video izleyerek gercekleştirdim ve anlatması benim icin gercekten zor. Sorulursa "YouTube" linkini bırakabilirim.

Ek olarak; butun bunları yaparken "Windows Defender" veya hicbir antivirus programı aktif korumada değildi.