"Eşim perişan halde. Butun dunyaya kustu. Denize bile girmiyor." Ornek Paşa'nın eşi Sevil Ornek bakın neler anlattı.
Darbe gunluğu tuttuğu ileri surulen Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli Oramiral Ozden Ornek’in eşi Sevil Ornek, eşinin uzuntuden oleceğini iddia etti.. Bayan Ornek'e gore kocası 16 aydır dunyaya kusmuş.
Suclamaları iiftira olarak goren bayan Ornek, belediyeyle arasındaki bir arsa davasının sonuclandırılmasıyla ilgili iddialar da dahil, Hurriyet’ten Saygı Ozturk'e şunları anlattı:
Başbakan kendisi sordu "O işi oldu sayın" dedi
"İnsanların mahkeme kararı olsa bile hakkını alamadığı bir ulkede yaşıyoruz. Belediye tarafından 13 yıl once istimlak edilen arsam icin o donem dava actım. Paranın yarısını alabildim. 75 milyar lirayı alabilmek icin actığım davayı da kazandım. Mahkeme kararının yerine getirilmesi ve odemenin yapılmasını istiyordum. Ancak belediye, parasının olmadığını one suruyordu. Odemenin yapılması icin onume gelen herkese, bir vatandaş olarak uğradığım mağduriyeti anlatıyordum. Deniz Kuvvetleri’ndeki toren sırasında Başbakan Erdoğan, belediye ile bir sorunum olduğunu oğrendiğini soyledi. ’Mahkeme kararıyla hakkım olan parayı odemiyorlar’ diye yakınınca, ’O işi, oldu bilin’ dedi. Mahkeme kararının uygulanması icin caba gostermiş, yardım istemişim. Bunun arkasında başka hesaplar arayanların Allah korkusu yok.
Cocuklarımı ulkemizden kacırtmak istiyorlar
Yalnız eşim ve ben değil, cocuklarımız da hedef alındı. Buyuk oğlumu ulkemizden kacırtmak istiyorlar. Ben ve eşim, gitmelerine asla izin vermiyoruz. Cocuklarım yaptığı işlerde başarılı oldu. Tolga, yaptığı filmlerden dolayı madalyalar aldı, yeni film projeleri var. Cocukların surekli gundeme getirilmesinin amacı onları da ulkeden uzaklaştırmaya yonelik. Cocuklarımın bu ulkede calışmaya hakları yok mu? Oğlumun cektiği filmler icin sponsorların şimdi gundeme getirilmesi ve başka şeyler aranmasını da anlayamıyoruz.
Eşim perişan halde butun dunyaya kustu
Eşim, okulunu ve katıldığı kursları hep birinciliklerle bitirmiş, Deniz Kuvvetleri’nin altın cocuğu, elektronik beyni diye nitelendirilen Ozden Ornek, yazılanlar, soylenenler karşısında bugun perişan durumda. Atılan iftiralarla bizi delirtmek, eşimi uzuntuden oldurtmek istiyorlar. Bunları hak etmiyoruz. Ozden, uzuntuden dışarı cıkmıyor, insanlarla konuşmuyor, 16 aydır dunyaya kusmuş bir durumda.
Denize bile girmiyor
Denizi cok sevmesine, yaşamı denizlerde gecmesine rağmen mutevazı yazlığımızda denize bile girmiyor. Onun nasıl bir asker ve insan olduğunu bilen binlerce kişi bizleri teselli etmeye calışıyor. Camur atılır da bu kadar camur atılır mı? Bizim uzerimizden ne yapmak istiyorlar anlamıyoruz. Her gun televizyonlarda, gazetelerde bizden bahsediliyor. Ne yapmamız isteniyor. Eşim acıklamasını yapıyor, gunluklerin olmadığına ilişkin suc duyurusunda bulunuyor. Daha ne yapsın?
Artık kim bu ulke icin kolunu oynatır
Jandarma eski Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur paşa ile 1. Ordu eski Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon Paşa gibi 14 yaşından beri ulkeye hizmet etmiş komutanların başına bunlar gelirse, cezaevine konulursa bu memleket icin kim kolunu oynatır? Kendi durumumuzu unutup, Tolon Paşa, Şener Paşa’nın başına gelenler icin uzuluyoruz. Onların başına gelen olaya nasıl uzulmeyiz? Eşimin de, benim de icimiz kan ağlıyor. Tolon Paşa, Şener Paşa uzerinden bu ulkeye hizmet edenleri sindirmek isteyenler var."
internethaber.com
Ornek Paşa'nın ruh hali
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ornek Paşa'nın ruh hali