Motosikletiyle yoldan geciyordu. Kazayı gordu, durdu. Ve en acı tesadufu yaşadı...
Aşırı hız yaptığı iddia edilen motosikletin bariyere carpması sonucu surucu hayatını kaybetti, kız arkadaşı ise ağır yaralandı. Kısa sure sonra kendi motosikleti ile olay yerinden gecen şahıs kaza yapan motosikleti tanıdı. Yerde kanlar icerisinde cansız yatan kişi ise ağabeyiydi.

D-100 karayolu İncirli mevkiinde acı bir olay meydana geldi. 28 yaşındaki Levent Sakin, motosikletinin arkasına aldığı kız arkadaşı ile eve donuyordu. İddialara gore cok suratliydi. Gorgu tanıklarına gore onune cıkan jipe carptı. Motosikleti yalpaladı ardından bariyerlere hızla carptı. Levent Sakin ve kız arkadaşı metrelerce suruklendi.
Kısa surede olay yerine sağlık ekipleri ulaştı. Yerde kanlar icerisinde yatan Levent Sakin olmuştu. Kız arkadış ise hala nefes alıyordu. Kanlar icindeki genc kıza ilk mudahale olay yerinde yapıldı. Başındaki kask, cıkarılıp boyunluk takıldı. Buyuk bir dikkatle ambulansa konuldu ve yakında bulunan Bakırkoy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne goturuldu. Genc kızın durumunun ağır olduğu oğrenildi.

Kazadan kısa bir sure sonra bir başka motosikletli daha olay yerinde geciyordu. Murat Sakin ve arkasındaki kız arkadaşı kazayı gorunce yavaşladı. Sakin, kaza yapanın bir motosiklet olduğunu gorunce dikkatle baktı. Motosikletini durdurup kenara park etti. Kaza yapan motosiklete ardından yerde yatan cesede yaklaştı. Murat Sakin gordukleri karşısında şok gecirdi. Yerde kanlar icerisinde yatan kişinin ağabeyi olduğunu farkedince sinir krizi gecirdi. Polisler tarafından sakinleştirilmeye calışılan Murat Sakin, "Bırakın beni. Oradaki benim kardeşim. Gormek istiyorum" diye gozyaşı doktu.

Kaza nedeniyle D-100 yolu uzerinde trafik yavaşlayınca uzun kuyruklar oluştu. Ceset Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Hurdaya donen motosiklet de cekici tarafından alındı. Motosikletin kaldırılmasının ardından trafik normal akışına dondu.
internethaber