İstanbul Sultanbeyli’de elleri bağlandıktan sonra boğazı bıcakla kesilip cesedi yakılan Selahattin Şenli’nin aynı yerde calıştığı 16 yaşındaki T.O. ile zorla birlikte olmak istediği icin oldurulduğu ileri suruldu.
Olay şoyle gelişti: Aydost Ormanı’nda 5 gun once yanmış bir erkek cesedi bulundu. Yakınlardaki Selahattin Şenli’ye ait minibus incelemeye alındı. Yapılan araştırma sonucunda olen kişinin Selahattin Şenli olduğu anlaşıldı.

Şenli’nin, Soğanlık eskiden sahibi olduğu markette mudur olarak calıştığı belirlendi. Polis, Şenli’nin telefonla en son yanında calışan 17 yaşındaki T.O. ile goruştuğunu ortaya cıkardı. T.O. ile imam nikahlı eşi Bekir A.’yı gozaltına aldı. Genc kadın ifadesinde, Şenli’nin kendisiyle zorla birlikte olmak istemesi uzerine cinayetin işlendiğini soyledi. İddialara gore Selahattin Şenli ile daha once birkac kez cinsel ilişki yaşayan T.O., daha sonra birlikte olmak istemedi.

Bekir A. da “Eşim onun kendisiyle zorla birlikte olmak istediğini anlattı. Ben de Şenli ile buluşarak ormanlık alana getirmesini istedim. Oraya gelince karşılarına cıktım. Ellerini bağladım ve oldurdum. Daha sonra da tanınmaması icin benzin dokerek yaktım” dedi