Saynur Tezel canlı yayında konuk ettiği Erol Mutercimler'e "gozaltına alındığınızda kızgınlıktan, serbest bırakıldığınızda sevincten kufrettim. Sayın savcılara buradan soyleyim " diye konuştu.
Aktif Haber isimli internet sitesinde yer alan habere gore son Ergenekon gozaltıları icin kendini tutamayan gazeteciler kervanına SKY Turk sunucusu Saynur Tezel de katıldı.
Yazar Erol Mutercimler gozaltı surecini SKY Turk televizyonunda katıldığı canlı yayında anlattı. Ders verdiği universitede bir oğrencisinin "Hocam sizin tutturduğunuz ders notlarını da imha edeyim mi? Babam onları yok et dedi. Beni de Ergenekon'la ilişkilendirirler mi?" diye sorduğunu soyleyen Mutercimler, "O an yer ayağımın altından kaydı. Dunya başıma yıkıldı." dedi.
Bu sozler uzerine kendinden gecen ve ekranda olduğunu unutan sunucu Saynur Tezel, gozaltılara tepkisini tuhaf cumlelerle ifade etti.
"SİZ GOZALTINA ALININCA AĞZIMA GELENİ SOYLEDİM"
Saynur Tezel, Mutercimler'e donerek "Senin gozaltına alındığın gun ağzıma geleni soyleyip kufrettim, bununla da yetinmedim; serbest bırakıldığın gun de sevincimden kufrettim. Sayın savcılara buradan soyleyim. Olayla ilgili olarak benim de ifadelerim var" dedi.
spikerden ergenekon kufru
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- spikerden ergenekon kufru