bugunku sigara fiyatları
Şahsen sigara kullanmıyorum,kullanmam ve tavsiye etmem ama kullanan ve bırakamayanlar artık hepiniz maddi durumunuz ne kadar elverir bilemem ki epey zorlar boylece bırakmanıza vesile olacak haberi veriyorum sizlere...

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, şartlara gore yeni vergi ya da vergi oranlarında artışın soz konusu olabileceğini belirtti. Şimşek, bu yıl icin odeneklerde kesintinin ise soz olmadığını kaydetti.
Sigara 8-9 liraya cıkacak
Madde uzerinde CHP Grubu adına konuşan İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, Turkiye'de 20 yıldır ''dışa kanayan ve dıştan beslenen'' carpık bir buyume modelinin goturulmeye calışıldığını one surdu.

''Dışa kanama AKP doneminde buyuyor'' diyen Oyan, dış borc miktarının arttığını, ''Turkiye'nin yoksullaştırıcı bir buyume modelinden gectiğini'' soyledi.

Oyan, Tekel işcilerinin istihdamına yonelik onergelerinin reddedilmesini de eleştirdi. Oyan, ''Keşke tekel işcileri işletmeleri ozelleştirilirken de bu kadar cevval olabilselerdi, bugunku kadar direncli olabilselerdi. Fakat yine de onları kutluyorum ve onlara yardım eleni uzatmamız lazım. İktidar biraz da emekten yana yuz gostersin'' diye konuştu.

MHP Grubu adına konuşan Manisa Milletvekili Erkan Akcay ise 2009 butcesini ''Cumhuriyet tarihinin en kotu butcesi olarak'' niteleyerek, 2010 butcesinin de aynı akıbetten kurtulamayacağını ileri surdu.

Mevcut iktidar doneminde ekonominin butun temel sorunlarının derinleştiğini belirten Akcay, 2010 butcesinde ongorulen acığın 65-70 milyar TL'yi bulabileceğini one surdu.

''Bu butceyle hicbir sorun cozulmez'' diyen Akcay, tutun mamulleri icin ongorulen vergi artışları ile 6 TL'lik sigaranın 8.5-9 TL'ye yukseleceğini iddia etti. Akcay, ''Sigara tiryakilerine duyurulur'' diye konuştu.