Bekaretini satışa cıkardı!16 yaşındaki kız cocuğu, eğitim masraflarını karşılayabilmek icin bekaretini satışa cıkardı.
Kuzey İrlanda, Newry'de yaşayan 16 yaşındaki kız, Gumtree adlı internet sitesine verdiği "satılık bekaret" başlıklı ilanda, vucudunun en yuksek fiyatı verenin olacağını belirtti.
Kızın, sayıları gittikce artan eğitimlerini tamamlamak icin bekaretlerini satmaya calışan oğrenciler arasında yaş olarak en kucukleri olduğu belirtilirken, kız, kazanacağı para ile sanat dersleri alıp, universiteye gideceğini iddia ediyor.
Katolik okulunda eğitim gormuş olan kız, ilanını sadece bir gece once koysa da, bircok teklifin geldiğini soyluyor.
Sunday Life gazetesinin bir muhabiri, kendisini zengin işadamı olarak gosterip, kıza 3000 Sterlin teklif ettiğini ve kızın da bunu kabul ettiğini soyluyor.
Muhabirin yayınladığı kızla arasında gecen mesajlarda kız kendisini "Ay sonunda 17 yaşında olacağım, ama daha buyuk gorunuyorum. Uzun boyluyum, uzun kahverengi-sarı saclarım ve 3 piercingim var" şeklinde tarif ediyor ve ekliyor:
"Bunu herhangi bir pazar gunu yapabiliriz. Beni tum gece mi istiyorsun? Tam olarak ne yapmak istiyorsun? Bu arada, parayı seksten once alacağım, kandırılmak istemiyorum. Ve buyuk ihtimalle utanacağım icin, oncesinde alkol almalıyım"
Yaşını kanıtlamak icin pasaportunun fotoğrafını gonderen kız, muhabire başka bir muşterinin 5000 Sterlin teklif ettiğini soyleyip, fiyatın 6000 Sterline cıktığını belirtti.
Sonunda muhabirle bir barda buluşup detayları konuşmayı kabul eden kız, parayı eğitimi icin kullanacağını, sanat eğitimi alıp, universiteye gideceğini soyledi.
Muhabir kimliğini acıkladığında paniğe kapılan kız, butun bunların bir şaka olduğunu iddia etti.
İnternet uzerinden bu tur "satış" girişimleri daha once de gorulmuştu.
Gectiğimiz yıl 18 yaşındaki Alina Percea benzer bir satışa girerken, 2005 yılında Perulu bir model ailesinin tıbbi masrafları icin kendisini satışa cıkarmış, ancak tekrar duşunup, 1.5 milyon dolarlık teklifi geri cevirmişti.
Bekaretini internetten satışa cıkardı..
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Bekaretini internetten satışa cıkardı..