PES 2021 bilgisayar olan oyuncu oynayışı
Online Oyunlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- PES 2021 bilgisayar olan oyuncu oynayışı
-
17-10-2022, 02:24:48PES 2016'dan beri analig oynuyorum. PES 2021'e kadar efsane duzey Bil'i rahatlıkla yenebiliyordum, taa ki bu gune kadar. PES 2021 aldım oynuyim dedim(genellikle analig oynarım) yeni olduğu icin efsane duzeyi acık olmadığı icin super Star'ı sectim. Eskisi gibi takıma yıldızları koyup oynuyamıyorsunuz. İllah cok iyi taktik yapmanız lazım ve bu taktikler her takıma işlemiyor. Ama ne yaparsanız yapın super star cok iyi. 78 overalli adam maradona gibi oynuyor. Hele şutlardan bahsetmiyorum bile, o kadar duz ve sert o kadar beklenmedik yerlerden gol atıyorlar ki sinirlerim bozuldu. Bir de yuruyerek adam gecmeleri ve bizim mudahale edememiz. Oyuncunun onundeyken topu kapıyorum fakat arkasında iken gecmiş olsun, yetişiyorum arkadan ama yanına gecemiyorum sırtına alıyor beni ve yuruyerek oynuyor. Manuele aldım yine yanından falan gecemiyorum sırtına alıyor. Eski oyunların hepsini Ps'den oynamıştım. 2021'i PC'den oynuyorum ve DS4-DS3 değil Rampage'ın 50 liralık kaliteden yoksun bir koluyla oynuyorum. Belki de bu yuzdendir. Sinirden DS4 sipariş verdim onun gelmesini bekliyorum. OC'umu alacağım! Siz buna bir cozum bulabildiniz mi?