FIFA 21 tam ekran calışmıyor ve harici ekran kartını kullanmıyor
Online Oyunlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- FIFA 21 tam ekran calışmıyor ve harici ekran kartını kullanmıyor
-
17-10-2022, 02:15:46İyi gunler arkadaşlar. Son Steam indirimlerinde FIFA21 satın aldım, bundan once Origin uzerinden FIFA 20 almıştım ve bu zamana kadar oynamıştım. Bundan once FIFA20'de karşılaşmadığım sorunlar yaşıyorum. Oyunu başlattığımda bir turlu tam ekran olmuyor, neredeyse butun cozumleri denedim (alt+enter, Config ayarlarından ceşitli değişiklikler) fakat bir turlu tam ekran yapamadım. Borderlessgaming adlı programla tam ekran yapabildim fakat bu programı kullanmadan tam ekran yapmamın bir yolu yok mudur? Bir de oyun ilk indirdiğimde harici grafik kartımı kullanıyordu fakat artık onu da kullanmıyor. Pencereli veya tam ekran modda acmam bir şeyi fark ettirmiyor her ikisinde de Vega 8 ekran kartını kullanıp duşuk FPS'lerde oyunu oynatıyor. Bu arada Laptop'umun ekran kartı NVIDIA MX230. Recep Baltaş'ın anlattığı yontemle NVIDIA denetim masasından oyunu yuksek performanslı ekran kartıyla başlatmayı denemem de sonuc vermedi. Umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden cok teşekkurler. İyi forumlar.