Şimdi oncelikle P2W muhabbetine gireyim.
Oyun her turlu yardımı yapıyor. Para harcayan 1 gunde gelişiyorsa para yatırmadan 2 gunde hemen hemen para yatırana yetişmek mumkun.
Oyunun verdiği paketlerden yuksek değere sahip oyuncular cıkabiliyor.
Bu da size takım oluşturma konusunda yardım ediyor.
Lakin bunların heeeepsini atın koşeye cunku bu oyun FIFA 14'un allanıp pullanıp piyasaya surulmuş versiyonu.
Tamam niyet guzel Turkce spiker Turkce şarkılar falan ama FIFA 22 cıkmışken oyunculara reva gorulen FIFA 14 gibi kalas bir oyun mu cidden? Defans yapmak aşırı kusurlu cunku FIFA 14 de daha yeni idi taktiksel savunma işi. Bir ara parmağımı kırıyordum neredeyse savunma yapacağım diye ki o pozisyon abuk subuk gol oldu.
Şutlar topa değil de balona vuruyormuş gibi hissettiriyor. Yani FIFA 14'u boyayıp Online oyun diye salacaklarına piyasaya Goleyi getirseler miş daha fazla keyif alırdım.
Bir ton taktik diziliş denedim yok. Neymiş efendim oyuncuya artı basılıyormuş.
Dolunay kılıcı mı bu adam ya?
Artı basılan oyuncu karşısında oyunun en iyi defans kartı olsa dahi aradan koştura koşturs kaleciye selam veriyor. Sonra da filelerle iş pişiriyor.
Bari FIFA 15'i falan yapsalarmış en azından defans yaparken bir smoothluk var iki oyun arasında.
Defans oyuncusu sağa sola donerken yarım saatte donuyor. Hucum oyuncusuysa sağ sol yaparak bir de onune topu acarak yardırıp geciyor.
Yazık olmuş daha gelişmiş bir FIFA oyununu bu şekilde piyasaya surseler miş futa yakın gelir elde ederler miş.
FIFA Online 4 hakkında duşuncelerim
Online Oyunlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- FIFA Online 4 hakkında duşuncelerim