Selamlar arkadaşlar,

Birkac arkadaş yeni bir online oyuna başladık, ben de konularda bulamadığım icin belki bizim gibi eski Ultima Online donemlerini ozleyenler, yeni grafiklerle UO tarzında bir oynamak isteyenler olur diye sizlere bu oyundan bahsetmek istedim.

Konuya screenshot, video vs. eklemeyeceğim, dileyenler Twitch uzerinden veya internet sitesinden bakabilirler, oyun şu an icin Early Access durumunda, yani Steam'da yok, ancak 9 Ocak'ta Steam'de cıkıyor. Satın alınma icin PayPal hesabı gerekiyor, bu yuzden biraz zor satın alınıyor. Fiyat olarak 29.99$ ancak Steam fiyatı aynı mı olur, duşer mi bilemiyorum.

Oyun Ultima Online ile neredeyse %90 aynı. Zaten oyunun fikir babalarından birkacı eski Ultima Online produksyonunda calışmış insanlar. Skill sistemi, loot sistemi, PvP ve PvE, Housing sistemi gibi aklınıza gelebilecek her şey neredeyse aynı. UO'yu bilmeyenler icin ise, kısaca ozetleyecek olursak, oyun skill sistemine dayanıyor, yani karakteriniz ile neyi surekli yaparsanız o skilliniz gelişiyor. Orneğin oduncu kasmak icin surekli ağac kesmek, ve kesilen ağacları işleyerek mobilyacı oluyorsunuz. Veya Magery Skill'ini 100.0 yapabilmek icin surekli buyu yapmanız gerekiyor. Oyunda PvP'lerde Loot var, yani biriyle savaşırken olurseniz, uzerinizdeki her şey gidiyor.

Daha detaylı biligiyi internet sitesinden veya Google'dan alabilirsiniz, yalnızca oyunu sizlere duyurmak istedim. Bu arada oyunda olan, katılmak isteyen vs. olursa Discord kanalımız var. Keyifli oyunlar dilerim.