dunyanın en ilginc cocukları ilginc cocuk hikayeleri dunyanın en ilginc cocuğu kacırılan cocuk hikayesi ruyada kacırılması
Dunyanın en ilginc cocuk kacırma hikayesi

Fatih'te Aksu ailesi, cocukları olmayan Bangladeşli komşuları tarafından kacırılan kızları Tuğba'ya kavuşmayı bekliyor. 3.5 yaşındaki cocukları, Bangladeşli komşuları tarafından ilginc bir yontemle kacırılan Aksu ailesi, kızlarını geri istiyor. Baba Halil Aksu, "Ne olursa olsun kızımızı geri istiyoruz" derken, anne Gulten Aksu ise gozyaşları icinde kızının gelinliğine sarılarak baygınlık gecirdi. Fatih'deki evlerinde İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Baba Halil Aksu, Bangladeşli komşuları tarafından kandırıldıklarını soyledi. Cocukları olmayan Bangladeşli komşuları ile sık sık goruştuklerini ifade eden baba Halil Aksu, "Namazında niyazında insanlardı. Surekli kuran okurlardı. Eyup sultana beraber giderdik. Biz o insanlara guvenmiştik" dedi.

Bir gun komşularının kendilerine gelerek ruyalarını anlattıklarını belirten Halil Aksu, "Onların cocukları olmuyordu. Ruyalarında ak sakallı birinin kendilerine 'cok sevdiğin bir cocuğu umreye getirin cocuğunuz olacak' dediklerini soylediler. Biz de tanıyoruz diye cocuğumuzu guvendik verdik. Cocuğumuz daha once de onlara gidip geliyordu. Onlarda kalıyordu. Biz de cocuğu teslim ettik. Aradan 15-20 gun gectikten sonra telefonlara da cevap vermeyince rahatsız olduk. Evlerin anahtarını bize vermişlerdi. Evlerinde butun ozel eşyaları aldıklarını gorduk. Polise başvurduk" şeklinde konuştu. Baba Aksu, gectiğimiz gunlerde polisin arayarak Bangledeşli aileye ulaştıklarının mujdesini verdiğini anlatarak, "Kızımızın ismini 'rabia' olarak değiştirdiklerini ve velayetini aldıklarını oğrendik. Her ne olursa olsun biz kızımızı geri istiyoruz. Butun yetkililerden, ozellikle cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz." Diye konuştu.

Acılı anne Gulten Aksu ise komşuları tarafından kandırıldıklarını ifade ederek, "3.5 yaşında cocuğumu elimden aldılar. Her gun ruyalarıma giriyor. Artık bu evlat acısına dayanamıyorum. İkinci bayram gelecek cocuğumu gormedim. Bebeğimi tam sevemedim, ona doyamadım" diyerek gozyaşlarına hakim olamadı. Tuğba'nın fotoğrafı ve giydiği gelinliğe sarılarak baygınlık geciren anne Aksu, eşi ve diğer cocukları tarafından sakinleştirildi.

Tuğba'nın ablası Kader (11) de kardeşini cok ozlediğini ve gelir gelmez onu parka goturup gezdireceğini soyledi. Diğer kardeş Muhammed (9) de ablası icin şiir okuyarak yanlarında olmamasına cok uzulduğunu ifade etti.