Merhaba arkadaşlar. Oncelikle kendimi sizlere kısaca tanıtayım, ben Batuhan Gursoy. Metin2 ye uzun yıllar once bir ara vermiştim, gectiğimiz haftalarda tekrar başlama kararı alarak oyuna kesin ve hızlı bir geri donuş yaptım.
Oyuna başladığım andan itibaren yaptığım her şeyi adım adım kaydettim. Oyun icerisinde bıraktığım yıldan itibaren inanın bana tahmininizden cok daha fazla guncelleme gelmiş ve benim goruşumce oyun şuanda oynanabilir bir durumda. Oyuna giriş yaptığınız andan itibaren kafanıza takılan herhangi bir sorunuz olursa cekinmeden bana iletebilirsiniz. Buyuk bir zevkle sizlere yardımcı olurum.
Metin2 ye gelen bu guncellemeler ve değişiklikleri tek tek kanalımda ele aldım benim gibi oyuna ara veren arkadaşlar icin uyguladığım yontemleri ve guncellemeleri detaylı bir bicimde acıklamaya calıştım. Kanalımda yeri geldi uzulduk yeri geldi cok sevindik ama her şeyden onemlisi her zaman keyif almayı bildik. Bu maceraya ortak olmak isterseniz diye Youtube kanalımı sizlerle de paylaşmak istedim.

Oyuna benim gibi kendi isteği ile değilde haksız yere ban yiyerek zorunlulukla uzaklaştırılan arkadaşlar icin:
Hesabı kapatılan arkadaşlar icin işe yarayacağını duşunduğum bir video:
Bu videoyu hazırladım ve izlemenizi tavsiye ederim. Ban yiyen hesaplarınızı actırmak icin bana bu konu altından yazmanız yeterli olacaktır. Elimden gelen yardımı ederim. Metin2 ekibine ticket gondererek itirazda bulunmak icin Gameforge - Oyun Desteği bu linki kullanmanız yeterli olacaktır. Bu siteye ban yiyen hesaplarınızın kayıtlı olduğu mail ile kayıt olduktan sonra biletinizi acın aksi takdirde yardım edeceklerini sanmıyorum. Bilet gondermek ile ilgili bir soru yaşarsanız yardımcı olurum.

Şimdiden hoş geldiniz

Kanalım: Batuhan Gursoy