'Reddedilemezdi'​

Fenerbahce´den ekonomik olarak geri cevrilemeyecek bir teklif aldığını acıklayan Luis Aragones, "Sıcak taraftara sahip buyuk bir kulube gidiyorum" dedi.
2.7.2008

‘Futbol futboldur’
İspanya Milli Takımı’nı Avrupa Şampiyonu yapan Fenerbahce’nin yeni Teknik Direktoru Luis Aragones’ten samimi itiraf. İspanyol ABC Gazetesi’nde roportajı yapan gazetecinin, “Affet beni ama Turkiye biraz delilik gibi geliyor bana” yorumuna, tecrubeli hoca şu karşılığı verdi: “Neden? Futbol futboldur. Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif aldım. Taraftarının sıcak olduğu buyuk bir kulube gittiğimi biliyorum. Ayrıca her yer aynıdır. Kazanırsan her şey iyi, kaybedersen her şey kotudur.”

Yıllık 4 milyon Euro

Ben, gucluyum ve guclu olup teklif aldığım surece teknik direktorluk yapacağım. Bu, benim işim. Ailem de bu maceraya atılmam icin beni destekledi.” Aragones bunları soylerken, ABC gazetesi, Fener’in yıllık net 4 milyon Euro’dan 2 senelik sozleşme onerdiğini, ayrıca sonuca gore prim vereceğini, ev ve araba tahsis edeceğini yazdı. Marca gazetesi, gecmişte istifasını istediği Aragones’in, Madrid’de, doğduğu Hortoleza kasabasındaki stada adının verilmesini istedi. İspanyol hocanın yarın Turkiye’ye gelmesi bekleniyor.

milliyet