Daha yeni oyunu aldım ve 1-2 saattir oynadım. Acıkcası yeni başlangıc icin gorevi yaptım ve bana tuşları oğretti. Ondan yana sorun yok.
Ama bazı oynanış dinamikleri konusunda kafam karıştı. Zira daha once boyle bir oyun oynamadım.

1-) 1-2 saatte 1 adet gorev yapıp, 1-2 adet de ada lootladım. Sonra o lootları sattım. 20-25k para geldi. Para birimine hakim değilim. 25 k iyi para mı? Olcut neye gore? Kac param olursa zengin sayılırım?
2-) Para ile sadece kozmetik alınıyor sanırım. Bu kozmetikler her oyuna girdiğimizde gidiyor mu? Yoksa kalıcı mı?
3-) Yeni olduğum icin başkalarına av olmam kolay oluyor. Peki geminin batması veya olmem reputation yani şohret gibi bir şeyimi eksiltir mi? Olmenin veya geminin batmasının lootları kaybetmek dışında bir zararı oluyor mu?
4-) Gorev yapıp lootları sattıkca altta bazı şirketlerin seviyesi arttı 10-12 civarı oldular. 50'de bitiyor sanırım. Cok hızlı değil mi? 50 olunca sıkılıyor mu insan yoksa yapacak şeyler oluyor mu? Veya korsan role-play yapıp yine ada gezip loot yaparak falan takılıyor muyuz? O da guzel gibi..

@Oğuzhan Necip Şahin

Notes#
*loot: yağmalamak
*role-play: rol yapmak