Merhaba arkadaşlar. Tum araştırmalarıma rağmen ve uğraşmama rağmen 3-4 aydır sıkıntı yaşıyorum ve sebebini bulamıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi Asus K56CB i7 modeli bir laptopa sahibim. Knight Online'da berbat sıkıntı yaşıyorum. İşlemci %100'lere geliyor işlem ve ısı %95 civarında devam ediyor. İlk başta ki araştırmalarım ekran kartını yuksek performans ile gayet guzel bir sonuc aldım yalnız sonradan yine sıkıntı yaşamaktayım. Termal macun, mevcut fan ve donanım temizliği, SSD harddisk takma yani ne yaptıysam cozemiyorum. En son care tavsiyeleriniz de bulunan massaustu AMD topladım ve gayet guzel ama laptopu da faaliyete gecirmek istiyorum. Bu sorunu nasıl aşarım bilgili ve site yonetici arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Sistem Ozelliklerini alıntı olarak yapıştırıyorum.
Cpu TeknolojisiINTELCpu CeşidiIntel® Core™ İ7Cpu ModeliCore™ i7-3537UCpu Hızı (Mhz)2.00 GHz Turbo Bosst Ozelliği ile 3.1 GhzEkran Boyutu (Inch)15.6"Ekran Cozunurlugu1366x768Standart Sistem Belleği8 GBCache Bellek4 MBTasınabilir Bilgisayar TuruNotebookEkran TipiHD LedSistem Bellek hızıDDR3 1600 MhzSabit Disk (Gb)KİNGSTON SSD 120GBEkran Kartı Bellek Kapasitesi4 GBEkran Kartı ModeliNVIDIA® GeForce® GT 740MMaks. Sistem Belleği (MB)16 GBOptik surucu tipiSuper-Multi DVDUSB 2 portu1 x USB 3.0 port(s) , 2 x USB 2.0 port(s)VGA/HDMI PortVar/VarEthernetGigabits Base TWLAN/Wi-FiVarİşletim SistemiFree DosSmart kart okuyucu2 -in-1 card reader ( SD/ SDHC)Bluetooth / Irda portuVarKameraVarSatış Garanti Suresi (ay)24 Ay
Asus K56CB Knight Online Kasma Sorunu
Online Oyunlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Asus K56CB Knight Online Kasma Sorunu