Oyunda arabanın uzerine polis sirenini nasıl takabilirim? Bahsettiğim şeyin videosunu aşağıya bırakacağım daha iyi anlamanız ve direkt gorebilmeniz icin. Oyunda korna olarak polis sireni kornası acıldı lakin aracımın uzerine sirenin kendisini takamıyorum. Muzayede evinde birkac araba goruyorum onların tepesinde siren var mesela ama ben o arayı aldığım zaman bana arabanın kendisi geliyor siren yok oluyor.
Forza Horizon 4 Polis sireni nasıl alınır?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Forza Horizon 4 Polis sireni nasıl alınır?
-
16-10-2022, 22:26:50Dostlar selamlar.
Oyunda arabanın uzerine polis sirenini nasıl takabilirim? Bahsettiğim şeyin videosunu aşağıya bırakacağım daha iyi anlamanız ve direkt gorebilmeniz icin. Oyunda korna olarak polis sireni kornası acıldı lakin aracımın uzerine sirenin kendisini takamıyorum. Muzayede evinde birkac araba goruyorum onların tepesinde siren var mesela ama ben o arayı aldığım zaman bana arabanın kendisi geliyor siren yok oluyor.Tepe lambasını acabilmem icin oyunda ne kadar ilerlemem gerekiyor? Ayrıca videoda gorulduğu uzere arabaya yan marşpiyel koymak ile bu durum gercekleşiyor. Bunun da sebebini anlamadım acıkcası.