Forza Horizon 4'u sevemiyorum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Forza Horizon 4'u sevemiyorum
-
16-10-2022, 22:17:18Arkadaşlar, ne yapıp ettim ise şu oyunu Forza Horizon 3 kadar sevemedim. Oyunu ms Store ve Steam'de ki oynama surelerimin toplamı. 100 saat falandır. Kaldı ki bunun 10- 20 saatini ben oynamadım. Ama Forza Horizon 3'un oynama surem yanlış hatırlamıyor ve bilmiyor isem 350 saat falan. Oyunu ilk cıktığından beri neredeyse oynuyorum. Atmosferini 3'e gore beğenemedim. 4'un yerleri boyle antika ve yıkık gibi. Ama 3'un yerleri modern, şehir, sahil ve deniz uzerine kurulu. Otoban ve duz yol olarak da hic hoşuma gitmedi. 4'de tek beğendim tunel oldu. Onun dışında 3 bana daha guzel geliyor. Grafik olarak da 3 daha ağır basıyor. Zaten ben FH3'u orta ayarlarda bile cok zor oynuyordum. 4'u ama yuksekte oynuyorum. Sistem gereksinimi olarak zaten 3 daha yuksek. Yani nasıl anlatayım, 4'un grafikleri bana boyle basit ama etkili gibi geliyor. 4 arcade oyun gibi gelirken. 3 boyle daha ağır ve gercekci simulasyon gibi geliyor. Daha fazla uzatmak istemiyorum, daha cok ornek verebilirim. Ama gerek yok. Umarım ne demek istediğimi anlarsınız. Size de oldu mu bu olay?