2007 TURKİYE İKİNCİ GUZELİ SİNEM SULUN, 14 TEMMUZ'DA VİETNAM'DA YAPILACAK KAİNAT GUZELİ YARIŞMASI'NDA ULKEMİZİ TEMSİL EDECEK. SİNEM, YETERLİ DESTEK GORMEDİĞİ VE YALNIZ HAZIRLANDIĞI İCİN DERTLİ!..
14 Temmuz'da Vietnam'da duzenlenecek 'Miss Universe' (Kainat Guzeli) yarışmasında ulkemizi temsil etmeye hazırlanan 19 yaşındaki Sinem Sulun, 'Guzellik tek başına anlam ifade etmez, zeka da cok onemli' dedi. Gectiğimiz yıl Turkiye ikinci guzeli secilen Sinem, 'Turkiye'nin Kainat Guzeli Yarışması'nda hic derecesi olmamış. İnşallah ben dereceye girerim' şeklinde konuştu.
'Miss Universe' hakkında ne duşunuyorsunuz?

Derece alır mıyım bilmiyorum ama ulkemi en iyi şekilde temsil etmeye calışacağım. Turkiye'nin bu yarışmada derecesi yok. Sadece 10 sene once Hanife Cetiner'in yaptığı kostumle 'milli kostum' derecemiz var. Benim bu yarışmada giyeceğim kostumu de Hanife Cetiner yaptı. Herhalde bir milli kostum derecesi alabilirim diye duşunuyorum. Ailemin dışında bana pek destek veren yok. Bu projeler dunya capında onemli. Belirli yerlerden destek gerekiyor.
* Turkiye'yi nasıl temsil edeceksiniz. Nasıl hazırlandınız?
Sadece guzellik yetmiyor. Coğrafyasıyla, tarihiyle, kulturuyle, yaşam bicimiyle ulkemi temsil edeceğim. Bu guzelliği aşıyor ve başka bir boyuta geciyor. Turk kadının modern yuzunu gostereceğim. Birtakım hazırlıklarım oldu. Kapadokya'ya gittim. Nevşehir Belediyesi'nden destek gordum. Oradan aldığım hediyeleri yarışmacı kızlara vereceğim.
* Sorumluluk hissediyor musunuz? Uzerinizde bir yuk var mı?
Acık konuşmak gerekirse, hicbir sorumluluk hissetmiyorum. Cunku sadece kendim hazırlandım. Manevi yonde bir destek gormediğim icin bir sorumluluk hissetmiyorum. 'Miss Turkey' yarışmasının isim sahibi Can Sandıkcıoğlu ve Ozcan Sandıkcıoğlu'nun cabalarıyla bir şeyler yapmaya calışıyoruz.
* Hedefleriniz nedir? Şu an her şey muallakta. Yarışmayı kazanma ihtimalim de var, universiteyi kazanma ihtimalim de... Bu sene olsun veya olmasın, eğitimime mutlaka devam edeceğim. Modellik ve buyuk oranda oyunculuk yapacağım. Şu an bile oyunculuk teklifleri alıyorum ama onceliğim yarışma. Her şey yarışmadan sonra netleşecek.
kaynak:haberler.com