Yılbaşı indiriminden yararlanarak oyunu almak icin başka bir siteden 100 TL'ik cuzdan kodu almıştım. Hesabıma tanımlattırdım. 105 TL gibi bir rakam oldu. 2 TL eksikti odeme yapmak istediğimde bunu bilgilendiren bir yazı gordum ''sadece 2 TL'lik'' eksikliği kartımdan cekeceğini duşundum fakat oyunu direk olarak kredi kartından cekmiş. Bunun farkına sonra vardım oncellikle hesabımda paranın bug olarak kaldığını duşunup kontrol amaclı bir oyun satın aldım. O zaman durumu anladım. Daha sonra satın aldığım oyun direk iade ettim, para 6 saatlik sure icinde cuzdanıma tekrar geldi. Toplululuk pazarından eksilk olan 2 TL'lik meblayı temin etmek icin pazara urun koydum. Cuzdanımda şuan yeterli miktar var. Oyunun %50'lilik kısmını da indirmiş bulunuyorum. Kredi kartımdan cekilen oyun ucretinin kartıma geri yatırılmasını, oyunun ucretinin steam cuzdanımdan cekilmesini talep eden bir ticket actım cunku oyunu tekrar indirmek cok zor ve uzun bir surec. Sizce destek sistemi ne zaman cevap verir, cozum bulurlar mı ?

Diğer sorum oyunu indirsem yedeklesem, kredi kartımdan cekilen ucreti iade ettirip, cuzdanımdaki miktardan tekrar alsam yedeklediğim oyundan oyunu acabilir miyim ? Sıkıntı olur mu ?
Cevaplar icin şimdiden teşekkurler.