Biz change org'da filan imza kampanyası başlatıyoruz Turkce dil desteği ekleyin diye. Peki oyun yapımcıları ne diyor? İlk once oyunu satın alın. İşte bu noktada herkesin atladığı bir yer var.
Hatırlayın Valve ne demişti "Biz her zaman dağıtımcılarla birlikte calışırız." Peki dağıtımcı kim tabi ki Aral Game. Yani suclu Aral Game. Bence bizim cooook buyuk bir topluluk oluşturup ya devlete durumu bildirmemiz lazım.
Ben kendi goruşumu soyleyecek olursam bence biz birlikte olursak her şeyi başarabiliriz. Hayır dostlarım. İcinizdeki karamsar duşunceleri cıkartın. Biz sesimizi cıkartmadıkca bu surec boyle devam eder!
Ama daha onceden boyle şeyler yapıldı. Evet! Yapıldı ama biz devlete bildireceğiz. Bir soyleyelim devlete bakalım belki bir care bulur. Ne bileyim artık son care olarak devlete soyleyeceğiz.
Biliyorum, biliyorum devletin işi gucu yok bizim ile mi ilgilenecek diyeceksiniz. Steam'a, Oyun yapımcılarına mesaj attık ama sonuc alamadık. Son care olarak devlete bildireceğiz durumu.
Steam dolar kurunu 1.5 TL'den hesapladı. Cok guzel. Playstore'dan oyunları taksitli alabiliyoruz buda guzel. Ek olaraktan steam'da indirimler oluyor. Tamam super. Ama unutmayın steam de ki indirimler bitiyor! Bana gore bir oyunun fiyatı 179 TL olmaz, olamaz! ama burada oluyor.
İnanırsan her şeyi başarabilirsin! Sadece sakın umudunu kaybetme! Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma o kadar!
Duşuncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Eğer ceza almadıysam mutlaka geri donuş yapacağımdan emin olabilirsiniz. Gece 01:02'de o kadar yazı yazdım. Lutfen duşuncelerinizi belirtin.
Steam - Origin Oyun fiyatlarının duşmesinin bir yolu olabilir!
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin Oyun fiyatlarının duşmesinin bir yolu olabilir!